Tentoonstelling Matrix

Tentoonstelling Matrix

Wat is Matrix²?

Na onze geboorte worden we geprogrammeerd volgens de opvoeding die we van onze ouders krijgen. De meeste kinderen groeien op in een warm, liefdevol nest. Over sommige gezinnen hangt echter een donkere sluier en heerst er kilheid. Je bezit evenwel altijd de innerlijke kracht om een traumatische voorgeschiedenis los te laten en jezelf te herprogrammeren tot de beste versie van jezelf. Deze uitdagende en moeizame zoektocht om baas te worden van je eigen geluk, vormt het thema van de tentoonstelling Matrix². Met deze positieve matrix creëer je voor jezelf een win-winsituatie waarbij 1+1 uitkomt op 11.

Medebezieler en peter van ons project is psychiater en psychotherapeut Dirk De Wachter.


Het evenement Matrix²

Wanneer:

  • Ons evenement loopt drie maanden. Het gaat van start op vrijdag 20/09/19 en loopt t.e.m. donderdag 19/12/19.

Waar:

  • Onze permanente tentoonstelling + spreekavonden gaan telkens door in Bedking     
  • ( Leuvensesteenweg 338 – 3190 Boortmeerbeek)

Overzicht programma:

Naast de tentoongestelde werken is er een aanvullend programma voorzien bestaande uit lezingen, thema-avonden en netwerkmomenten.

Dit aanvullend programma vertrekt vanuit hetzelfde thema: ieders individuele strijd om zijn of haar eigen leven opnieuw in handen te nemen.Dirk De Wachter

Dirk De Wachter is prof aan de KUL en is verbonden aan het Universitair Psychiatrisch Centrum van Kortenberg.

Dirk De Wachter heeft in Vlaanderen bekendheid verworven door artikels, interviews en lezingen te geven waar hij heel duidelijk zijn mening weergeeft over allerlei thema’s die vandaag de dag een stevige struikelblok zijn voor velen van ons.

Hij schreef een aantal boeken waarin hij heel wat heikel punten uit onze maatschappij blootlegt en analyseert. Hij doet mensen nadenken en vindt van zichzelf dat hij veel te veel werk heeft.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x