Overzicht programma

Overzicht programma

Alle avondactiviteiten gaan door in Bedking te Boortmeerbeek!

Bedking: Leuvensesteenweg 338 - 3190 Boortmeerbeek - 015/52.03.60 


September

23/09: Avondseminar met Carl Van De Velde

Carl Van de Velde (1965) realiseerde al op jonge leeftijd waar veel mensen nog steeds van dromen. Zelfstudie en onvoorwaardelijk geloof in eigen mogelijkheden leidden hem naar een financieel, spiritueel, emotioneel, relationeel, lichamelijk en intellectueel evenwicht, dat zich onder meer vertaalde in zijn verschillende bedrijven. Ondertussen is Carl Van de Velde in België veruit de meest bezochte en voornaamste coach op het gebied van persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling. Via zijn inspirerende lezingen en seminars begeleidt hij anderen naar meetbare topprestaties. In de buurt van Carl ruikt het nu eenmaal naar succes en geluk. En dat inspireert. Letterlijk. Woordelijk.

Anneliese leerde Carl Van De Velde kennen in september 2016. Vooral zijn seminar "Matrix in leiderschap" gaf haar de verdere kracht om de moeilijke passages uit haar leven helemaal los te laten en verder door te groeien tot een zelfzekere vrouw, inspirerende moeder, supergemotiveerde advocate en enthousiaste zaakvoerder van het succesvolle advocatenkantoor Advas te Vilvoorde. Ze is tevens een gepassioneerd kunstenaar en oprichter van AlysSia.

Wil jij ook volledig in je kracht staan? Wil je ook zelf voor je succes en geluk kunnen kiezen ? Wil ook jij uitgroeien tot de beste versie van jezelf?

Schrijf je dan nu onmiddellijk in en kom naar het krachtig motiverend seminar luisteren van Carl Van de Velde die speciaal voor ons zal spreken over de Matrix of life.

Carl zal die avond de belangrijkste kernfactoren en katalysators uit de doeken doen die hij Anneliese leerde.

Hij geeft je klare inzichten mee hoe je moet denken en doen om op volle vermogen écht en voluit te kunnen leven !!

Na een uurtje genieten van de inspirerende woorden van Carl,  wordt iedereen getrakteerd op een glaasje en een knabbel en is er tijd om na te praten en/of onze tentoonstelling te bezoeken.

Omstreeks 19u wordt iedereen van harte welkom geheten in het Atrium van Bedking 

 Aanvang lezing 19u30.

De kostprijs voor deze avond bedraagt €25/persoon.

Dit mag gestort worden op het rekeningnr AlysSia:  BE98063666395893 - duidelijke vermelding van naam/namen.


Oktober

03/10: Verwenavond voor leerkrachten

Op de vooravond van de officiële dag van de leerkrachten wordt er een heuse verwenavond georganiseerd voor mensen uit het onderwijs die elke dag het beste van zichzelf geven om de generatie van morgen te laten groeien, bloeien en ontwikkelen. 

Omstreeks 19u30 wordt iedereen van harte welkom geheten in het Atrium van Bedking. Er zullen drie sprekers een inspirerend kwartiertje praten over hun missie en droom i.f.v. kinderen een mooier perspectief bieden. We verwelkomen hierbij een ambassadeur van TEJO,  Benjamin Denef van Maggie-program en last but not least, Bert Smits van Schoolmakers.

Aanvang lezing 20u.

Nadien is er tijd voor een glaasje, een babbel en het bezoeken van onze tentoonstelling.

We eindigen de avond met een warm gevoel en een goodiebag.

De prijs voor deze avond bedraagt €5/persoon.

Dit mag gestort worden op het rekeningnr AlysSia: BE98063666395893 - duidelijke vermelding van naam/namen.

10/10 : Netwerkevent voor advocaten, bemiddelaars, notarissen en gerechtsdeurwaarders

Anneliese Simoens (1967) is reeds meer dan 25 jaar advocaat, zaakvoerder van het advocatenkantoor ADVAS te Vilvoorde.

Advocate Cynthia Nowe (1964) leidt het kantoor Iustius in Dworp regio Halle.

Ze waren dikwijls confraters op de rechtbank, doch enkele jaren geleden leerden ze elkaar als persoon beter kennen.

Ondertussen richten ze een samenwerking op, waarin bemiddelen buiten procederen centraal staat. De toekomst ligt bij DeBemiddelaar.

Beiden zijn gespecialiseerd in Familiaal recht, staan dicht bij de mensen en kregen dan ook dikwijls zicht op het intermenselijke van  hun cliënten.

Doorheen de afgelopen tijd kregen beide advocates ook een enorme appreciatie voor elkaar en werden ze vriendinnen voor het leven.

Cynthia steunt van harte de werking van AlyssiaProjects en heeft bewondering voor de artistieke uitspattingen van haar creatieve confrater.

Samen nodigen ze een aantal advocaten, bemiddelaars, notarissen en gerechtsdeurwaarders uit, dit in het kader van de tentoonstelling Matrix2

Deze avond is op uitnodiging van advocatenkantoren ADVAS Vilvoorde en IUSTIUS Dworp
Meer info via  anneliese@advas-bvba.be


November

07/11 De tafel van Veerle Dobbelaere

We hebben het allemaal druk, druk, druk zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. En dan is het nodig om af en toe een moment voor jezelf in te bouwen, om te vertragen en te kijken wat er is, rust nemen. Voor iemand die ten volle wil leven, is het belangrijk om telkens de balans terug te vinden en af en toe stil te staan bij wat je echt wil.

Veerle Dobbelaere is al enkele jaren gastvrouw van "De tafel van Veerle", waar ze voedsel serveert voor lichaam en geest. Een hapje wel-zijn, een stukje ont-moeten en ont- spannen, overgoten met inspiratie en schoonheid. 

 De prijs voor deze unieke beleving bedraagt €150 (drie gangen menu - drank - workshops) . 

Dit mag gestort worden op het rekeningnr AlysSiaProjects: BE98063666395893 - duidelijke vermelding van naam + voornaam van de deelnemer.

Om 18u30 wordt iedereen verwelkomd.

Aanvang diner en coachingavond 19u.

27/11: Op de sofa met Dirk De Wachter

Dirk De Wachter is de alom bekende psychiater en hoogleraar maar nog meer, de peter van ons project! 

Met grote trots kondigen wij dan ook aan dat hij, ondanks een overvolle agenda, de tijd wil nemen om even op de sofa te komen zitten en ons mee wil nemen in zijn pleidooi en visie over onze huidige maatschappij, manier van leven en samenleven. 

Hij laat mensen nadenken en hoopt dat de boodschap blijft plakken zodat hij minder werk krijgt...zegt hij zelf steeds met een knipoog.

Iedereen welkom vanaf 19u30.

Aanvang lezing 20u.

Na een uurtje genieten van de woorden van professor De Wachter wordt iedereen getrakteerd op een glaasje en een knabbel en is er tijd om na te praten en/of onze tentoonstelling te bezoeken.

De prijs voor deze avond bedraagt €25/persoon.

Dit mag gestort worden op het rekeningnr AlysSia: BE98063666395893 - duidelijke vermelding van naam.

28/11 : netwerkavond artsen

In samenwerking met artsenfederaties organiseren AlysSia Projects en Bedking een netwerkavond omtrent het actuele thema ‘Levensstijl als Medicijn’. Bij de meeste chronische aandoeningen speelt levensstijl een belangrijke rol. Aanpassngen in de levensstijl kunnen bij voorkeur ingezet worden als preventie maar zijn ook nuttig om chronische aandoeningen aan te pakken en soms zelfs ‘om te keren’. We onderscheiden zeven belangrijke pijlers: stressbeheersing, beweging, voeding, sociale relaties, slaap, omgeving en zingeving. Op basis van de wetenschappelijke literatuur bekijken we wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van ‘levensstijl als medicijn’ bij aandoeningen zoals diabetes en kanker. Lectoren: Prof. De Schepper VUB en Dr. oncoloog Christel Fontaine UZ-Brussel. Deze avond is exclusief voor artsen. Accreditering voor ethiek en economie is aangevraagd.

Meer info: pascal.mannekens@bedking.be 

Ontvangst 19.30

Aanvang lezing 20.00

Na de lezing netwerkreceptie en bezoek van de tentoonstelling Matrix².

Meer info over de vzw LifeMe www.lifeme.be 

 

December

03/12: Netwerkavond voor therapeuten..."Meet the artists" van de Facktorij

Netwerkavond ‘Meet the artists’ van de kunst-club ‘De Facktorij’ door kunstenaars, voor therapeuten. Regie Stef Joos (psycholoog De Bethanië – Zoersel) in samenwerking met Mannekens Pascal (kinesitherapeut)

In kunst staat het werk centraal … en wat het bij je oproept. Of de kunstenaar nu blond is of ros, dik of dun, ‘ziek’ of gezond. Het project ‘De Facktorij’ maakt abstractie van het psychiatrisch ziek zijn en geeft mensen de kans zich te tonen als de kunstenmakers die ze eigenlijk zijn. De Avond ‘meet the artists’ zoomt in op wat u de kans geeft kennis te maken met erg getalenteerde kunstenaars. Deelnemende artiesten oa. Yammie Fishel en Maarten Otten.

Een avond voor verbindende beroepsgerelateerde therapeuten in de breedte zin van het woord.(kinesitherapeuten, psychologen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, logopedisten, orthopedagogen)

Iedereen welkom vanaf 19.30

Aanvang lezing 20.00

Na de lezing omtrent ‘kunst als vorm van therapie’ door Stef Joos volgen performances van kunstenaars van De Facktorij. Aansluitend netwerkreceptie en bezoek van de tentoonstelling Matrix².

De prijs voor deze avond bedraagt €5/persoon.

Inschrijvingen bij pascal.mannekens@bedking.be . Beperkte capaciteit tot 100 personen.

Dit mag gestort worden op het rekeningnr AlysSia: BE98063666395893 - duidelijke vermelding van naam/namen.9/12: Themacafé: Reportage -en straatfotografie in Rusland

Op maandag 9 december organiseert de beroepsfederatie van fotografen het eerste Themacafé voor liefhebbers van fotografie ! Laat je inspireren door 2 topfotografen, geniet van de netwerkreceptie en bezoek de permanente tentoonstelling Matrix². 7 leden van de beroepsvereniging exposeren meer dan 100 unieke werken die verkocht worden voor het goede doel van AlysSiaProjects.  

Deze avond staat in het teken van reportage -en straatfotografie! We hebben 2 boeiende lezingen van topfotografen op het programma staan!

Op 24 april 1986, ontplofte, één van de 4 kernreactors in Tsjernobyl. De ecologische, economische en geopolitieke impact van deze nucleaire ramp waren nauwelijks te overzien. Ondertussen zijn de isotopen, a rato van één centimeter per jaar, de grond ingezakt. Dat betekent eigenlijk, dat het grootste gedeelte van Tsjernobyl en omgeving, zonder risico terug kan bezocht worden. Als fotograaf is het een bevreemdende ervaring om in die stille en kille wereld rond te kunnen lopen.

Joris Luyten neemt je mee op Urban Trail in Tsjernobyl: de teletijdmachine, die bezoekers 30 jaar terug katapulteert, naar het Rusland in de Koude Oorlog. Hij vertelt wat er precies gebeurd is, wat je er nu nog kan zien én hoe makkelijk het is om zelf een bezoek te organiseren. Hij toont je de schoonheid van een plek die er al meer dan 30 jaar verlaten bijligt.

Kattoo Hillewaere toont de verrassende kanten van hedendaags en oud Moskou.

Kattoo neemt je mee door het Moskou van vandaag en gisteren en ze toont je haar favoriete plekken in het oude en nieuwe Moskou. Vele industriële panden zijn omgebouwd tot hippe alternatieve plekken zoals de voormalige chocoladefabriek Krasny Oktjabr of Vinzavod, een voormalige bierbrouwerij, mouterij en wijnfabriek.

Ontvangst 19.30  

Aanvang lezingen 20.00

Aansluitend Themacafé en netwerking

Voor info:  Mieke.Coppieters@unizo.be 

www.beroepsfotografen.beVrij 13 – za 14/12 : slaapconcert olv Charlotte Bary (sopraan) en strijkkwartet

Sssst …

Een 100% stressvrij cultuurweekend met concerten, poëzie en beeldende kunsten.

Tijdens Sssst … nodigen AlysSia Projects en Bedking je uit om op een unieke manier te genieten van live klassieke muziek en poëzie. Jonge musici en dichters brengen een programma in het teken van de nachtrust, terwijl je wegdroomt in de zachtste bedden en relaxzetels. Performances wisselen elkaar af om het half uur. Hierdoor maak je kennis met telkens andere liederen, sonates en gedichten: van de Nocturnes van Chopin op vleugelpiano tot vocale hommages aan de nacht. Bij elk concert mag je een ander bed, stoel of zetel uitproberen op maat van jouw lichaam.

Voor en na de performances hangen meer dan 100 unieke kunstwerken op jou te wachten,  verspreid over de winkelruimtes van Bedking. Net zoals de tickets voor Sssst … vloeit de verkoop van deze werken integraal naar de financiering van het open atelier dat AlysSiaProjects wil realiseren.

Het slaap-en relaxconcert wordt afgesloten met een fijne en rustige drink voor iedereen die nog wil nagenieten of napraten.

Ontvangst met een welkomstdrankje om 19u aangeboden door Bedking. Bijkomende dranken worden verkocht voor het goede doel van Alyssia. Vrijblijvende donaties en pre-finissage aankopen van resterende kunstwerken zijn mogelijk.

Inschrijvingen verplicht en gelimiteerd tot 120 personen.

Sssst… is een uniek slaap-en relaxfestival van Bedking met de steun van Artforum.

Concept en programmatie: Charlotte & Peter Bary

Artistieke duo’s

Charlotte Bary (zang) en Els Faems (piano)

Ruth Bouckaert (viool) en Margot Joubard (cello)

Ann Van Dessel (poëzie) en Johan Van Hulle (viool)


Deze unieke ervaring kost €25/persoon.

Dit mag gestort worden op het rekeningnr AlysSia: BE98063666395893 - duidelijke vermelding van naam/namen van deelnemer(s).

Finissage (exacte datum volgt nog)

We blikken terug op een mooi, afgelegd parcours dat we met Matrix² doorlopen hebben.

Er zal ook een veiling zijn waar niet verkochte werken alsnog extra in de kijker gezet worden.

We sluiten af met een heerlijk glaasje en dito knabbel.

Meer info hieromtrent volgt nog.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x