Ellen Marie

Ellen Marie

Ellen Marie Moysons werd geboren in 1994 en groeide op in Kampenhout, België.  Met aanvankelijk de ambitie om schrijver te worden, kwam ze op 14-jarige leeftijd in contact met de Belgische kunstenaar Kaat Tilley, die haar aanmoedigde om te beginnen met tekenen en schilderen.
Ellen studeerde van 2013-2014 Fine Art aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en vervolgde haar opleiding aan de prestigieuze kunstacademie in Barcelona, waar tekenen, schilderen en sculpturen werd gegeven volgens traditionele Renaissance-principes. Na het zien van haar talent en toewijding, rekruteerde de school haar als leraar na haar afstuderen in 2017.

Ellen Marie is gepassioneerd gedreven om schoonheid te cultiveren en te verspreiden in de wereld. Haar fascinatie voor het menselijk lichaam manifesteert zich keer op keer, vaak verpakt in allegorische contexten of emotioneel beladen omgevingen. Haar werk is een niet-aflatende zoektocht naar de essentie van de menselijke natuur, een verlangen om het sublieme in het gewone te vinden. Schilderen is voor haar een manier om van een imperfecte naar een meer pure staat te groeien, een manier om True Freedom te vinden.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x